Ћир Lat
trpeza

О ресторану Трпеза

Ресторан Трпеза, држи до своје традиције доброг и квалитетног роштиља. Пажљиво изабране намирнице врхунског кватета, чине да наша јела са роштиља, као и јела испод сача делују изузетно лепо, а њихов укус је непревазиђен.

Домаћи специјалитети са роштиља, јагњетина и телетина испод сача, риба, лигње... надалеко су познати специјалитети наше куће.

Шеф кухиње је увек расположен и стално има неких нових идеја које претаче у врхунска јела са роштиља. Неретко излази гостима у сусрет и испуњава њихове жеље, наравно, на свој начин.

Винска карта се непрестано допуњује. Поред стандардно добрих вина из винарија: Александровић, Ковачевић, Радовановић, Тиквеш, Рубин, Чока, ту су и Манастирска вина, затим винарије Звонко Богдан, Спасић итд. Дакле, врхунска вина са наших простора. На инсистирање гостију уводимо и нова вина у понуду ресторана Трпеза.

Наши гости препознају квалитет, труд и љубљав која је уложена у сваку порцију. Љубав на први залогај је препознатљива.

Права и озбиљна конкуренција нас радује. Једни код других смо радо виђени гости, и међусобно поштовање је огромно. Конкуренција је тај мотор који покреће да стално растемо и постанемо још бољи и бољи...

Окренути смо ка будућности. Стремимо ка новим изазовима. Све у циљу да наши гости буду још задовољнији.